maandag, december 4, 2023
HomeLifestyleWat is het verschil in IPhone 13 en IPhone 13 mini?

Wat is het verschil in IPhone 13 en IPhone 13 mini?

Wil je een nieuwe IPhone kopen, alleen ben je tussen twee soorten aan het twijfelen? Wanneer je het niet zeker weet is het goed om de verschillen van beide telefoon naast elkaar te leggen. Zo kun je namelijk voor jezelf kiezen welke je het fijnste vindt. Ben je benieuwd naar de verschillen en de gelijkenissen van de IPhone 13 en IPhone 13 mini? Lees dan verder.

Grootte

Het eerste verschil tussen een IPhone 13 en IPhone 13 mini is de grootte. Een IPhone 13 mini is namelijk kleiner dan een IPhone 13. Benieuwd naar de exacte afmetingen? Lees dan online de mogelijkheden zodat je een goed beeld hebt.

Hoesjes

Wanneer je een IPhone 13 hebt, zal je ook een hoesje IPhone 13 moeten kopen. Een hoesje IPhone 13 mini past namelijk niet. Doordat een hoesje IPhone 13 groter is dan een hoesje IPhone 13 mini. Wanneer je dus switch tussen een IPhone 13 en IPhone 13 mini zal je dus ook moeten switchen van hoesje IPhone 13 naar hoesje IPhone 13 mini.

Daarnaast heb je voor zowel hoesje IPhone 13 als hoesje IPhone 13 mini. verschillende keuzes waar je uit kunt kiezen. Echter zijn de verschillen soorten hoesjes die je hebt tussen een hoesje IPhone 13 en hoesje IPhone 13 mini er niet. Voor beide hoesjes heb je namelijk precies dezelfde opties in hoesjes.

Software

Een gelijkenis tussen de IPhone 13 en IPhone 13 mini is de software. Deze is bij beide namelijk even ver ontwikkeld. Beide telefoons zullen dus even snel reageren. Wanneer er een nieuwe update beschikbaar is, kun je deze tegelijkertijd op beide telefoons downloaden en installeren. Dit maakt dus geen verschil tussen de IPhone 13 en IPhone 13 mini.

Camera en scherm

Een andere ver gelijkenis is dat zowel de IPhone 13 en IPhone 13 mini precies hetzelfde scherm als camera’s hebben. De foto’s die je met beide telefoons maakt, zullen dus beiden evengoed en mooi zijn. Je zult dus geen verschil zien in de scherpte van de foto’s. Bovendien zijn de mogelijkheden met de camera’s ook hetzelfde. De opties zullen dus op de telefoon niet verschillen.

Naast de camera is het scherm van beide telefoons ook hetzelfde. De gehele voorkant van beide telefoons is scherm. Het scherm van de telefoonsoorten is ook gemaakt van extra stevig glas. Hierdoor zullen er dus veel minder snel krassen komen op de je scherm. Dit scherm is ook bij beide telefoons. Je zult dus geen verschil daarin merken.

 

Ook leuk om te lezen?