zaterdag, juni 10, 2023
HomeAlgemeenAlles over het verpakken van je producten met blokbodemzakjes

Alles over het verpakken van je producten met blokbodemzakjes

Presentatie is koning als het aankomt op klein producten. Heb je net een onderneming opgezet in klein producten zoals nootjes, snoep of koffiebonen dan wil je ervoor zorgen dat deze producten een nette presentatie krijgen. Dat doe je door stevige en kwalitatief sterke verpakkingen te gebruiken. Daar gaat dit artikel over. En specifiek over het blokbodemzakje.

 

Presentatie is belangrijk voor je producten

Dus een van die verpakkingen om je klein producten netjes in te presenteren is het blokbodemzakje, ook wel blokzakje genoemd. Ideaal om kleine producten in te verpakken en op perfecte manier te presenteren. Je wilt dat je klanten waar krijgen voor hun geld. Dat begint natuurlijk met de kwaliteit van het product, maar een verpakking is bijna net zo belangrijk. Je wilt dat je klanten met een glimlach de deur zien uitlopen en daar werkt een mooie verpakking aan mee.

 

Wat voor verschillende vormen van blokbodemzakjes heb je?

Als je op zoek bent naar blokbodemzakjes dan is de keuze immens en volop te vinden. Bij veel blokbodemzakjes heb je een vierkante bodem. Het mooie hieraan is dat ze rechtop kunnen blijven staan. Zo presenteer je nog beter je producten. Daarnaast zijn er blokbodemzakjes met een kruisbodem. Een kruisbodem zorgt voor nog meer stevigheid aan de onderkant. Met een kruisbodemzakje is het heel eenvoudig om zwaardere producten te verpakken zoals koffiebonen of andere soortgelijke handelswaren. Naast de vierkante bodem en kruisbodem heb je ook zakjes met een ronde bodem. Bijvoorbeeld heel goed geschikt om kaarsen in te verkopen. Wat te denken van blokbodemzakjes met een kaart? Deze speciale zakjes hebben een kartonnen kaart als bodem, waardoor het zakje nog beter blijft staan en minder kans heeft om te scheuren. Je merkt het al, de keuze in blokbodemzakjes is immens.

 

Welke andere verpakkingen zijn er te vinden?

Naast dat blokbodemzakjes ideaal zijn voor allerlei soorten etenswaren zijn er genoeg andere verpakkingen te vinden. Heb je bijvoorbeeld een cupcake winkeltje gebruik dan speciale cupcake doosjes. Of verkoop je lekkere warme broodjes ga dan voor de bruine papieren zak. Ook zijn stazakken, gondeldoosjes en verzendenveloppen ideaal om je producten in te verpakken. Als je het echt goed wilt aanpakken besluit dan om je zakjes te bedrukken met een eigen logo. Daarmee draag je een stukje extra professionaliteit uit naar je klant en gaan ze met een tevreden gevoel en een grote glimlach de winkel uit. Klant is koning.

Ook leuk om te lezen?