zondag, juni 23, 2024
HomeAlgemeenDe beste schoonmaakmiddelen van de drogist

De beste schoonmaakmiddelen van de drogist

Ben jij degene die wekelijks het huis schoonhoudt? Dan wil je natuurlijk dat het in één keer goed gebeurt. Om dit te realiseren is het belangrijk dat je de allerbeste schoonmaakmiddelen aanschaft. Om je een handje te helpen, lees je in dit artikel welke schoonmaakmiddelen het beste zijn voor het schoonhouden van je woning. Lees snel verder!

Dettol allesreiniger

Dettol is een topper onder de schoonmaakmiddelen. Een beroemd product van dit merk is de allesreiniger, waarmee je zowel de vloer als de ramen, het meubilair en nog vele andere dingen mee kan schoonmaken. Allesreiniger is een product dat elk huishouden in de schoonmaakkast moet hebben. Het is onmisbaar voor een schoon en bacterievrij huis. Tegenovergesteld aan andere merken is deze allesreiniger namelijk ook bacteriedodend. Zo houd je bijvoorbeeld de keuken bacterievrij en voorkom je kruisbesmetting tussen voedingsmiddelen. 

Robijn wasmiddel

Dit merk is bekend van het schattige teddybeertje dat in de reclames de was zo heerlijk doet ruiken en superzacht maakt. Dit wasmiddel bestaat al jaren en is zeker het kopen waard. Met slechts een klein beetje wasmiddel maak je je was alweer fris. Daarnaast is het mogelijk om koud of op zeer lage temperatuur te wassen, terwijl je was toch fris en schoon wordt. Daarnaast is er van dit merk ook een groot aanbod andere producten, waaronder drogerdoekjes, geursachets en wasverzachters. Tegenwoordig zijn er zelfs deodorants en geurstokjes van dit merk te verkrijgen. Een ruime keuze aan heerlijke geuren maken het aanbod compleet. Wasmiddelen zoals deze en nog veel meer producten, koop je bij Plein.nl

Swiffer producten

Wil je de vloer schoonmaken of stof afnemen? Swiffer staat voor je klaar! Dit merk heeft een groot aanbod in vloerwissers in allerlei soorten en maten. Door de slimme technologie die in de producten wordt gebruikt, neem je eenvoudig stof en viezigheid op, terwijl de wissel moeiteloos in elk hoekje komt. De doekjes die je op deze wisser kunt bevestigen, werken als een soort magneet en trekken stof, haren en andere materialen aan. En vervolgens gooi je de doekjes gewoon in de prullenbak! De doekjes zijn verkrijgbaar in de droge variant, die zeer geschikt is voor het aantrekken van stof en een natte variant, die je vloer schoonmaakt en tegelijkertijd laat blinken. 

De kleine handwissertjes van dit merk zijn ideaal voor het afnemen van stof in hoekjes en gaatjes waar je zelf moeilijk bij kunt komen. Zo neem je bijvoorbeeld moeiteloos de verwarming af en veeg je het stof snel van je schilderijen of andere decoratie-elementen. 

Ook leuk om te lezen?