maandag, juni 24, 2024
HomeWerk & businessKleine kerstcadeautjes zijn leuk om uit te delen!

Kleine kerstcadeautjes zijn leuk om uit te delen!

Een kerstgeschenk voor je medewerkers is natuurlijk iets waar je niet omheen kunt. Zeker niet na de zware jaren die we achter ons hebben liggen. Jaren waarin het moeilijk was om voldoende mensen aan het werk te hebben in je bedrijf. Simpelweg omdat corona iedere keer weer toesloeg in jouw personeelsbestand. Maar jij en je medewerkers hebben het tóch voor elkaar gekregen. Jullie hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf gewoon heeft kunnen blijven leveren en dat de klanten nog steeds tevreden zijn. Een mooi kerstpakket voor je medewerkers is dus wel op zijn plaats! Maar vergeet ook je klanten niet!

Geef je klanten kleine kerstcadeautjes

Jouw klanten hebben het vertrouwen in jouw bedrijf behouden. Dankzij je klanten bleven er opdrachten binnenkomen, werden er verkopen gedaan en producten gemaakt en geleverd. Dat mag je niet vergeten! Je klanten zijn de werkelijke reden dat jouw bedrijf nog bestaat! Het is dus een goed idee om ook jouw klanten eens in het zonnetje te zetten. Of eigenlijk om ze kleine kerstcadeautjes te geven. Deze kleine kerstcadeautjes kunnen zijn: een zakje met een paar lekkere bonbonnetjes, een leuk glaasje met wat lekkere snoepjes als fudge of een leuk tasje met, onder andere, een stroopwafel. Het gaat hierbij vooral om het gebaar van waardering. Dat zullen je klanten zeker op prijs stellen!

Zet de cadeautjes in het zicht

Heb je een winkel en wil je je klanten kleine kerstcadeautjes geven? Zorg dan vooral dat je de cadeautjes goed in het zicht hebt staan. Spreek ook met je medewerkers af welke klanten een cadeautje mogen krijgen. Gaat dat alleen om klanten die meer dan een bepaald bedrag besteden? Of gaat het alleen om vaste klanten met een klantenkaart? Het is lastig om daar een regel voor te maken, maar het is wel belangrijk. Je wilt niet te weinig kleine kerstcadeautjes hebben, maar je wilt er na de kerst ook niet mee blijven zitten!

Kies zelf de leverdatum

Je kunt de kleine kerstcadeautjes nu al bestellen, maar dat wil niet zeggen dat je ze nu ook al ontvangt. Wanneer je nu van die leuke cadeautjes bestelt, kun je ze vanaf 16 november 2022 laten bezorgen. Je bent dan mooi op tijd voor de kerstinkopen en kunt je klanten nog een maand lang blij maken. Je kunt er ook voor kiezen om de cadeautjes de week voor de kerst te laten bezorgen. Het is maar net hoeveel tijd jij nodig denkt te hebben voor het uitdelen!

Ook leuk om te lezen?