woensdag, juli 24, 2024
HomeVrije TijdDoe inspiratie op voor valentijn met deze cadeautips

Doe inspiratie op voor valentijn met deze cadeautips

Valentijnsdag is zo’n dag waar verliefde stelletjes heel het jaar naar uitkijken. Het is de dag bij uitstek om je liefde in het zonnetje te zetten. Maar als je al een aantal valentijnsdagen hebt gehad kan het moeilijk zijn om weer een nieuw cadeau te verzinnen. Daarom kan je met dit artikel inspiratie opdoen wat te geven voor Valentijnsdag. Origineel ideeën en erg leuk, lees snel verder.

 

Cadeautips valentijn voor hem

Een douchegel voor hem is toch wel heel saai om te geven en eigenlijk alles behalve origineel. Besluit om eens iets anders te doen, zoals hem te verrassen met een valentijn chocolade versturen. Speciale chocolade pakketten doen het altijd goed en zoals het gezegde luidt: “liefde bij een man gaat door de maag”. Niet alleen chocolade doet het altijd erg goed, maar ook gezondheidsproducten. Heb je een actieve vriend dan zijn sport gewichten, maaltijdrepen en proteïneshakes hele leuke cadeaus. Of wat te denken van een elektrische tandenborstel? Legio mogelijkheden om je vriend of man eens helemaal in het zonnetje te zetten.

 

Cadeautips valentijn voor haar

Cadeautips voor haar, je vriendin, vrouw, dochter of moeder mogen natuurlijk te ontbreken en er zijn veel mogelijkheden. Is je vriendin bijvoorbeeld zwanger dan kan je haar verrassen met leuke baby producten. Houd ze veel van het opmaken overweeg dan om leuke make-up setjes te geven. Opties genoeg van mascara tot foundation. Genoeg ideeën voor een leuke valentijns cadeau. Zoek je echt iets origineels geef dan een intimiteits product. Dat houd je het in de slaapkamer extra spannend.

 

Een valentijnscadeautje voor je vriendin

Valentijnsdag hoeft niet alleen een dag te zijn voor verliefde koppels. Het is ook heel goed mogelijk je beste vriendin eens goed te verrassen. Weet je nog niet zeker wat een leuk en attent valentijns cadeau is voor een vriendin, hier volgen wat tips. Bedenk wat jullie graag samen doen en stem daar je cadeau op af. Gaan jullie graag naar de wellness, koop daar een product van. Of geef haar een gezichtsmaskertje of nagellak. Is jouw beste vriendin een echte sporter in hart en nieren dan doen sportproducten zoals eiwitshakes het ook erg goed. Even nadenken wat jouw beste vriendin leuk vindt om te doen en stem daar een valentijns cadeau op af. Als je het echt niet weten vraag jezelf dan af wat jij graag zou krijgen. Dat maakt het bedenken van ideeën een stuk gemakkelijker.
 

 

Ook leuk om te lezen?